Thee Bewust Losse Biologiche- & Gangbare kwaliteitsthee
Al onze producten gemarkeerd als “biologisch” of “bio” zijn onder controle van NL-BIO-01 (gecertificeerd door SKAL bio controle).

Fit en Vitaal

de lente en zomer 2021 in!!

Bio kruidenthee “Jong en Fit” nr. 81839 De kruidenthee om jong te blijven! De mix van kurkuma, damesmantel en kweepeerkruid ondersteunt een fitte en jonge levensstijl, ongeacht de leeftijd!
Kruidenthee “Strandfiguur”	                 nr. 81840 De perfecte kruidenthee voor het strandfiguur! Citroenen, peper, kurkuma en de trendingrediënt tamarinde helpen je met het bikinifiguur voor de zomer! Tamarinde, ook bekend als Indiase dadel, is een peulvrucht die wordt beschouwd als een natuurlijke eetlustremmer. Bio KT “Chill out met Hennep                  nr. 81837 Rust gewoon uit en leg je voeten omhoog! Deze kruidenthee met een fruitige bloedsinaasappelsmaak en het trendy ingrediënt hennepbladeren is daar de perfecte thee voor! Hennep staat bekend om zijn vele positieve eigenschappen als een nuttige en medicinale plant. Bio Kruidenthee “Kamille Lavendel”             nr. 81838 De kruidenthee voor alle moeders en degenen die er één willen worden! Deze heilzame biologische kruidenthee gemaakt van kamillebloemen, venkel, citroenmelisse en lavendel helpt moeders niet alleen om te ontspannen. Fruitthee “Blauwe bes - Yoghurt”	             nr. 81831 Blauwe clitorale bloemen, fruitige bosbessen en romige yoghurtstukjes maken deze fruitthee niet alleen tot een echte blikvanger! Heet, koud of als een ijsthee waarin een stukje vanille-ijs drijft een genot!
Japanse Kaki-thee nr. 82642 Japan kan meer doen dan heerlijke groene thee. Het verovert nu ook de harten van fruittheefans. Dankzij een zoet, oranje fruit dat heerlijk gecombineerd kan worden met fijn afgestelde ingrediënten. De Japanners houden van hun kaki, het wordt beschouwd als een vrucht van de goden en staat voor Groot Geluk. Geen wonder, omdat de zoetheid van de kaki heerlijk harmoniseert met een vleugje vanille en zorgt voor gevoelens van geluk.
Weerstandverhogende kruidenthee met nr. 82177 zink en vitamine C. Bent u op zoek naar een capabele helper die uw lichaam voorziet van belangrijke voedingsstoffen en tegelijkertijd heerlijk smaakt? Dan eindigt de zoekopdracht. Omdat deze kruidenthee zink en vitamine C bevat. Twee stoffen die betrokken zijn bij een hele reeks processen in ons lichaam: ze dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem, ze beschermen de cellen tegen oxidatieve stress en dragen bij aan een normaal energiemetabolisme. De fruitige smaak van cranberry en granaatappel maakt het een genot om te drinken.